Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Diumenge, 18 Novembre 2018

E Espai Jove

Espais

L’ús del temps lliure i la dedicació a l’oci és una línia fonamental de treball des de l’Espai Jove Can Tauler. Es recolza l’idea que l’Espai Jove Can Tauler viu des dels joves i no pels joves.

Cal fer conscients als nois i noies d’aquest municipi de les possibilitats que tenen al seu abast, així com de les possibilitats que poden néixer des d’ells mateixos.

 

ESPAIS


Punt de Trobada

El Punt de Trobada suposa un espai on els joves de 12 a 30 anys poden trobar-se per tal de portar a terme una variada sèrie d’activitats, des de realitzar un treball en grup o jugar a jocs de taula fins a simplement passar l’estona. Aquest espai esta obert de dilluns a dissabte de 17 a 22 hores i s’ubica a la Sala Sergi Gómez Ballesta i al pati del casal.

En el Punt de Trobada es fomenta la interrelació entre els joves comptant amb la figura de dinamització que intenta reforçar les relacions establertes, crear noves relacions, treballar un bon ús del temps lliure, així com recolzar les iniciatives i inquietuds dels joves, promovent en definitiva la participació activa.

 

Calaix desastre

El Calaix desastre es situa al centre de la Sala Sergi Gómez Ballesta i consta d’una columna folrada de suro. Permet la comunicació entre els joves i cap als joves. En aquest espai es penja informació que pot ser d’interès pel jove, ell mateix pot penjar els seus anuncis, fotografies...

 

Espai de noves tecnologies

L’Espai de noves tecnologies es divideix en l’Espai de Navegació i la Zona Web:

Espai de Navegació

L’Espai de Navegació correspon a una de les sales que es troben al primer pis del Casal. Permet l’accés gratuït a Internet així com l’ús de noves tecnologies. Hi ha un total de set ordinadors, destinats a temes formatius, laborals, acadèmics... També hi ha la possibilitat d’utilitzar aquest espai com a sala d’estudi o de treball a banda de la necessitat d’ordinadors.

Zona Web

La Zona Web es troba dins de la Sala Sergi Gómez Ballesta. Esta formada per un total de dos ordinadors els quals poden ser consultats per temes d’oci com ara el messenger, jocs d’ordinador... Així es potencia l’ús de les noves tecnologies i es permet l’accés a elles de forma gratuïta. També es fomenten les relacions entre els joves.

 

Sala DJ

La Sala DJ és un espai insonoritzat d’ús gratuït on el jove pot apropar-se al món de la música electrònica i a la informàtica musical. És necessari que la persona que vulgui donar-li ús tingui uns coneixements bàsics sobre el funcionament dels aparells (taules de potència, taula de so, taula de barreges...).

 

Sala Mirall

La Sala Mirall és un espai polivalent és a dir, la seva disposició i ús varia segons l’activitat que es porta a terme. És un espai on es solen realitzar la majoria de tallers que és programen degut a les seves dimensions. També és molt habitual que els joves la reservin per tal de portar a terme tasques escolars (treballs en grups), activitats d’oci (ballar)... Normalment l’equip audiovisual es troba en aquesta sala. També és el lloc on es troba l’armari que pertany a l’informador juvenil del municipi, i conté tota aquella informació rellevant i d’interès pel jove.

 

Rocòdrom

Situat al pati de l'equipament, el rocòdrom és espai per practicar l'escalada. Per poder fer ús d'aquest espai cal tenir la llicència federativa o qualsevol altra assegurança que cobreixi aquest esport.

 

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?