Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimarts, 27 Juny 2017

M MIR Jove actualitat

Què és Garantia Juvenil?

GARANLa Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s'ha delimitat de la manera següent: joves més grans de 16 anys i menors de 25 anys, o menors de 30 anys en el cas de joves amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, inscrits o no als serveis d'ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se. 

Si necessites més info pots visitar la web  http://garantiajuvenil.gencat.cat/  o vine al SIJ, t'ajudarem amb els trámits. 

 Requisits

  • Tenir més de 16 anys i menys de 25, o menys de 30 anys en el cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

  • Actualment no estar treballant

  • Actualment no rebre cap acció formativa ni educativa

  • Estar interessat en participar activament en les propostes que es plategin des de la Garantia Juvenil.

  • Tenir la nacionalitat espanyola o ser ciutadà de la Unió Europea, o tenir autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar.

  • Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya

Traductor

Catalan Arabic Chinese (Simplified) English Romanian Russian Spanish

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?