Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Diumenge, 18 Novembre 2018

M MIR Jove actualitat

Concurs de contes MIRCAT

MIRCATT'agrada la Fantasia i la Ciència-Ficció i ets un lletra-ferit? Participa al concurs de relats de la MIRCAT

Bases

Participants:

Els participants han de ser persones físiques, vives o mortes, d’aquest segle o qualsevol altre, residents en territori real o imaginari, que han d’estar donats d’alta com usuari vàlid a Twitter. Hi haurà dues categories, piuladors fins a 18 anys i piuladors majors de 18 anys.

Podran participar els col·laboradors de l’organització de la MIRCAT però les seves piulades no podran optar a cap premi.

Temàtica:
Els relats-piulades han de girar entorn de la temàtica de MIRCAT, és a dir: fantasia, ciència-ficció, terror i/o tot el que hi ha entremig i als seus voltants.

Duració:
Des del dissabte dia 1 de novembre fins a les 23:59 h del dia 30 de novembre del 2014.

Com participar:

Els participants haurien d’enviar entre 1 i 5 relats-piulades amb l’etiqueta #MIRCATA per la categoria adulta i #MIRCATJ per la categoria jove. Es poden enviar tants com es vulguin, amb un màxim de 5 piulades. La sisena piulada ja no comptarà.

Cada piulada haurà de ser un relat independent en si mateix, no podent encadenar-se’n varis com un únic relat.

Cada piulada haurà de compondre un microrelat, i no un aforisme, un títol, una gregueria o qualsevol altra cosa.

La piulada haurà de ser publicada, per a ser vàlida, amb l’etiqueta corresponent.


L’extensió màxima seran 140 caràcters tenint en compte l’etiqueta que permet cada piulada (o bé 132 caràcters sense comptar l’etiqueta). La piulada no podrà comprendre abreviacions i haurà d’estar ben redactada.

Les piulades han de ser en llengua catalana, originals i inèdites, i no poden haver estat premiades anteriorment, sent excloses aquelles que siguin còpia o plagi d’altres autors.

Elecció dels guanyadors:

Hi haurà un premi al guanyador absolut al millor microrelat de cada categoria.

S’estableix un accèssit especial per al millor microrelat que, a més d’inscriure’s dintre dels gèneres esmentats tingui, a més, la temàtica Holocaust cultural humà amb motiu del 40è aniversari del Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo i es valorarà, encara que no serà obligatòria, la inclusió en el relat del mot origen. Aprofitant que durant la MIRCAT se celebrarà una xerrada entorn de la figura de Manuel de Pedrolo, aquest accèssit serà lliurat per algun dels conductors de la xerrada.

Els guanyadors del concurs seran escollits per un jurat format per l’organització de MIRCAT, i els seus noms es faran públics el 6 de desembre  de 2014 a les 17:30h durant la celebració de les MIRCAT. El jurat es reserva la capacitat de deixar deserta alguna de les categories si així ho considera oportú i el seu veredicte serà inapel·lable.

El jurat es posarà en contacte amb els seleccionats a través dels comptes oficials esmentats de Twitter.

Premis:

Tant per al primer premi com per a l’accèssit en la categoria de joves i d’adults s’estableixen lots de llibres i d’exemplars de la revista Catarsi. Així mateix, cadascun dels finalistes en cada categoria rebrà un certificat com a tal. Els relats finalistes, així com els guanyadors es publicaran a tots els mitjans online de la revista Catarsi, blog, Twitter i Facebook.

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?