Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimecres, 17 Octubre 2018

M MIR Jove actualitat

Dia de la Justicía Social

premonis.redimensionada La justícia social es un principi fonamental per la convivència pacifica i prospera, dintre i entre les nacions. 

  • Defensem els principis de justícia social quan promovem la igualtat de genere o els drets del pobles indígenes.
  • Promouen la justícia social eliminat les barreres que enfronten a les persones per motius de genere, edat, raça, ètnia, religió, cultura o discapacitat.

Per les Nacions Unides, la cercar la justícia social per tots el nucli de la nostra missió global per promoure el desenvolupament i la dignitat humana. L'adopció per la Organització Internacional del Treball de la Declaració de la Organització Internacional del Treball sobre la justícia social per una globalització equitativa es només un exemple del compromís del sistema de les Nacions Unides per la justícia social. La Declaració es centra en els resultats equitatius per tots per mitjà del treball, la protecció social, el diàleg social i els principis i els drets fonamentals en el treball.

La Assemblea General va proclama el 20 de Febrer el Dia Mundial de la Justícia Social en 2007, al invitar al Estats Membres a dedicar aquests dia especial per promoure a nivell nacional, activitats concretes que s'ajusten en els objectius i les metes de la Cima Mundial sobre el Desenvolupament Social i el vigèsim quart període extraordinari de sessions de l'Assemblea General.

 

 

 

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?