Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimecres, 17 Octubre 2018

M MIR Jove actualitat

Dia Internacional de la Dona

cartel dia_de_la_dona_ok_6396El dia internacional de les dones o dia de la dona es celebra el 8 de març de cada any i esta reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (ONU).

 Es va triar aquesta data per la celebració per commemora la mort, al 1911, de 140 treballadores que feien vaga en una indústria tèxtil a Nova York, quan el patró va calar foc a la fàbrica. És un diada tradicionalment aprofitada per reivindicar el feminisme

En el marc de la commemoració el 8 de març del Dia Internacional de les Dones, la Generalitat de Catalunya, les quatre Diputacions, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, divulguen a partir d'avui una campanya, engegada per l'Institut Català de les Dones, amb el missatge "Tu mous fitxa. Catalunya per l'equitat de gènere".

L'objectiu de la campanya d'enguany és promoure la reflexió i la revisió individual de cada ciutadà i ciutadana al voltant del concepte equitat de gènere, ja sigui en l'àmbit professional, com en les relacions familiars i personals. Aquesta presa de consciència individual ha de permetre actuar, moure fitxa, i protagonitzar una transformació que ens porti a una societat on el valor de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones sigui una realitat efectiva.

 

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?