Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimecres, 17 Octubre 2018

M MIR Jove actualitat

Dia del Sindrome de Down

sindorme down

La síndrome de Down és una combinació cromosòmica natural que sempre ha format part de la condició humana, existeix en totes les regions del món i habitualment té efectes variables en els estils d'aprenentatge, les característiques físiques o la salut.

 L'accés adequat a l'atenció de la salut, als programes d'intervenció primerenca i a l'ensenyament inclusiu, així com la recerca adequada, són vitals per al creixement i el desenvolupament de la persona. Al desembre de 2011, l'Assemblea General va designar el 21 de març Dia Mundial de la Síndrome de Down.

Amb aquesta celebració, l'Assemblea General vol augmentar la consciència pública sobre la qüestió i recordar la dignitat inherent, la vàlua i les valuoses contribucions de les persones amb discapacitat intel•lectual com a promotors del benestar i de la diversitat de les seves comunitats. També vol ressaltar la importància de la seva autonomia i independència individual, en particular la llibertat de prendre les seves pròpies decisions.

Amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down, el divendres 21 de març tindran lloc diverses taules rodones sobre el tema «Salut i benestar - Accés i igualtat per a tots» a la sala del Consell Econòmic i Social (ECOSOC) des de les 13:00 a les 18:00 h. Aquests actes estan organitzats per Down Syndrome International», en col•laboració amb les Representacions Permanents d'Austràlia, Brasil, Índia, Polònia i Japó, el Departament d'Assumptes Econòmics i Socials (DAES), el Fondo de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF), l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i l'Aliança Internacional de la Discapacitat

A Montcada es presentarà el cupón especial de la ONCE 

http://laveu.cat/NOTICIES/default.cfm/ID/548609/T/el-cupo-especial-once-es-presenta-montcada-aquest-divendres.htm

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?