Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Diumenge, 18 Novembre 2018

M MIR Jove actualitat

Vull treballar a l'estiu, per on començo?

T’agradaria treballar aquest estiu? Entre el 19 d’abril i el 19 de maig l’Ajuntament de Barcelona organitza la campanya “Treballar a l’estiu 2016” amb sessions informatives i tallers per posar-t’ho més fàcil.

Durant l’estiu molts sectors necessiten reforçar personal i és una bona època per trobar una feina de temporada, ja sigui com a primera feina o per anar adquirint experiència laboral. Amb aquestes feines estacionals guanyaràs uns calerons que et poden ajudar en les teves despeses habituals o per anar fent calaix i estalviar.

Si t’interessa treballar aquest estiu i no saps per on començar a buscar, a la campanya “Treballar a l’estiu” hi trobaràs un seguit de xerrades amb professionals de diferents empreses i entitats que t’explicaran com i quan realitzen la contractació, on publiquen les seves vacants, quins perfils demanden…

Hoteleria i restauració, botigues d’esports o de mobles, pimes, concerts, creuers, lleure, parcs d’atraccions, fires i congressos, sector cultural, cooperatives d’iniciativa social i feines a l’estranger...són els temes que tractaran a les xerrades. En onze de les sessions programades, els ponents recolliran directament els CV dels i les joves assistents per incloure’ls en els seus processos de selecció.

Per altra banda, dins la campanya hi haurà diferents tallers on aprendràs a adaptar el CV a l’oferta laboral que t’interessa, practicar l’entrevista de feina o descobrir com trobar una primera feina… Amb l’ajut d’orientadors laborals milloraràs les teves habilitats per trobar feina i sabràs quines opcions tens per treballar durant l’època estival.

Totes les xerrades i tallers requereixen d’inscripció prèvia.

La campanya també posa al teu abast el grup de Facebook “Ofertes de feina de temporada” on trobaràs ofertes de feina per treballar a Catalunya i a l’estranger i novetats i altres recursos d’àmbit laboral.

La campanya comença el dimarts 19 d’abril, i l’Oficina Jove de Calàbria t'ofereix el dilluns dia 25 a les 17 hores una xerrada sobre treballar en restauració i retail del viatger (aeroports, autopistes, estacions de ferrocarril, centres comercials, recintes firals i punts cèntrics de la ciutat) amb la presència Marilyn Ivonne i Elena Pulido (tècniques de selecció i formació d’Áreas). Pots consultar la resta de xerrades i tallers al portalwww.bcn.cat/treballdetemporada

No deixis escapar aquesta oportunitat i aprofita l’estiu per treballar, guanyaràs diners i aniràs adquirint experiència en el món laboral!

 

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?