Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimecres, 28 Juny 2017

M MIR Jove actualitat

Vull treballar a l'estiu, per on començo?

T’agradaria treballar aquest estiu? Entre el 19 d’abril i el 19 de maig l’Ajuntament de Barcelona organitza la campanya “Treballar a l’estiu 2016” amb sessions informatives i tallers per posar-t’ho més fàcil.

Durant l’estiu molts sectors necessiten reforçar personal i és una bona època per trobar una feina de temporada, ja sigui com a primera feina o per anar adquirint experiència laboral. Amb aquestes feines estacionals guanyaràs uns calerons que et poden ajudar en les teves despeses habituals o per anar fent calaix i estalviar.

Si t’interessa treballar aquest estiu i no saps per on començar a buscar, a la campanya “Treballar a l’estiu” hi trobaràs un seguit de xerrades amb professionals de diferents empreses i entitats que t’explicaran com i quan realitzen la contractació, on publiquen les seves vacants, quins perfils demanden…

Hoteleria i restauració, botigues d’esports o de mobles, pimes, concerts, creuers, lleure, parcs d’atraccions, fires i congressos, sector cultural, cooperatives d’iniciativa social i feines a l’estranger...són els temes que tractaran a les xerrades. En onze de les sessions programades, els ponents recolliran directament els CV dels i les joves assistents per incloure’ls en els seus processos de selecció.

Per altra banda, dins la campanya hi haurà diferents tallers on aprendràs a adaptar el CV a l’oferta laboral que t’interessa, practicar l’entrevista de feina o descobrir com trobar una primera feina… Amb l’ajut d’orientadors laborals milloraràs les teves habilitats per trobar feina i sabràs quines opcions tens per treballar durant l’època estival.

Totes les xerrades i tallers requereixen d’inscripció prèvia.

La campanya també posa al teu abast el grup de Facebook “Ofertes de feina de temporada” on trobaràs ofertes de feina per treballar a Catalunya i a l’estranger i novetats i altres recursos d’àmbit laboral.

La campanya comença el dimarts 19 d’abril, i l’Oficina Jove de Calàbria t'ofereix el dilluns dia 25 a les 17 hores una xerrada sobre treballar en restauració i retail del viatger (aeroports, autopistes, estacions de ferrocarril, centres comercials, recintes firals i punts cèntrics de la ciutat) amb la presència Marilyn Ivonne i Elena Pulido (tècniques de selecció i formació d’Áreas). Pots consultar la resta de xerrades i tallers al portalwww.bcn.cat/treballdetemporada

No deixis escapar aquesta oportunitat i aprofita l’estiu per treballar, guanyaràs diners i aniràs adquirint experiència en el món laboral!

 

Traductor

Catalan Arabic Chinese (Simplified) English Romanian Russian Spanish

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?