Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Diumenge, 18 Novembre 2018

M MIR Jove actualitat

#SOMJOVES nou vessant social Carnet Jove

L’app del Carnet Jove incorpora la secció #SOMJOVES com a porta d’entrada als diferents serveis de la Generalitat que et poden ajudar a créixer a nivell professional, acadèmic i personal.

Des de l’aplicació mòbil i els butlletins electrònics del Carnet Jove, ara podràs informar-te sobre els diferents programes que t’ofereix la Generalitat per fomentar i promoure l’emancipació i la participació dels joves.

Informacions de la Generalitat sobre beques, formació, treball, habitatge, cohesió social, gènere o salut s’aniran incorporant a l’app per tenir tots els recursos junts al palmell de la mà. També es promourà la participació i mobilitat juvenil amb diferents propostes de l’àmbit de l’associacionisme i de les entitats juvenils, com per exemple el programa Erasmus+. La Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil tindrà també una presència destacada a l’aplicació del Carnet Jove, des d’on s’enllaçarà cap a espais d’assessorament laboral i acadèmic per a joves.

De moment, ja hi pots trobar informació sobre la Garantia Juvenil, el programa de la Unió Europea per lluitar contra l’atur juvenil que en un termini de quatre mesos, si compleixes una sèrie de requisits, t’ofereix una oferta de feina, unes pràctiques en una empresa, un itinerari d’emprenedoria a la teva mida o una formació professionalitzadora per a accedir al mercat laboral.

Enguany el Carnet Jove celebra els 30 anys i des del 2016 ha ampliat l’edat d’accés, adreçant-se a joves d’entre 12 i 30 anys. Si n’ets titular podràs gaudir dels més de 8.000 descomptes arreu de Catalunya, en àmbits com la cultura, el turisme, els esports, la salut, la formació, la tecnologia, el lleure i d'altres. Ara la secció #SOMJOVES amplia l’oferta i t’aporta informació extra que t’ajudarà a créixer en tots els sentits.

 

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda

Enquesta

Que et sembla la web?